U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Sfeerbeelden:

 

 

Groepsaccommodatie op "Erve Boerkamp"

Met de foto's in de linkerkolom proberen wij u een sfeerbeeld te geven van de vakantiewoning. U kunt de foto's vergroten door er op te klikken. 

De vakantiewoning is een vrijstaand onderdeel van recreatieboerderij "Erve Boerkamp". De accommodatie, geschikt voor kleine en grotere groepen tot 11 personen, is een vrijstaand onderdeel op "Erve Boerkamp" gelegen tegen het natuur- en bosgebied "Het Grote Veld". Aan de buitenzijde is de vakantiewoning vrijwel volledig authentiek terwijl ook binnen de oude bouwstructuren duidelijk zichtbaar zijn. Traditie is gecombineerd met een smaakvolle inrichting. Het comfort van de recreatiewoning garandeert een prettig verblijf. Niet alleen in de zomer maar in alle jaargetijden!

Omschrijving verblijven

De vakantiewoning bestaat uit twee complete verblijven, elk met een eigen entree en terras. Één verblijf voor tot 7 personen en één verblijf voor tot 4 personen. De twee verblijven kunnen samengevoegd worden tot een ruimte voor 11 personen.

Het grootste verblijf bevindt zich deels op de begane grond en bestaat uit: entree met hal, grote leefruimte met zithoek en eetruimte compleet met een digitale breedbeeld tv. Aansluitend vindt u de keukenhoek voorzien van vaatwasser/koelkast/oven/magnetron. De badkamer met ligbad, douche en toilet bevindt zich op de begane grond. De verdieping is vanuit de woonkamer met de trap bereikbaar. Daar zijn 2 slaapkamers te vinden met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een onderschuifbed. Op de verdieping is een klein tweede toilet.

Het kleinere verblijf is geheel op de begane grond en bestaat uit een eigen entree met hal, een woonkamer met tweepersoons slaapbank en tv, een kitchenette, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een douche en toilet.

Overige voorzieningen:

Koffie/thee faciliteiten zijn aanwezig in beide verblijven. Er is een ruime bergruimte met een tafeltennistafel en wat speelgoed voor de kinderen. Buiten is er een zandbak voor de kinderen en een Jeu de Boules baan voor de volwassenen. Ook zijn er voor de kinderen fietsjes en skelters voor gebruik op het erf. Kinderstoel, kinderbed en box zijn beschikbaar. keukenlinnen is aanwezig, dekbedsets en handdoeken zijn te huur. Er is voldoende parkeerruimte. De verblijven zijn rookvrij.